1
1. מגרדים את קליפת אחד מהלימונים על פומפייה דקה, לתוך קערה. סוחטים את המיץ מהלימונים ושומרים בקערית נפרדת.
2
2. מוסיפים לקערה עם קליפת הלימון את הבשר, המלח, הפלפל, השום ושלוש כפות מהשמיר הקצוץ. מערבבים היטב ויוצרים מהתערובת כדורים בגודל בינוני.
3
3. מניחים את החמאה בסיר רחב ושטוח וממיסים אותה על אש בינונית. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שכל הקמח נספג בחמאה. מוסיפים לסיר רבע כוס מים ומערבבים היטב בעזרת מטרפה, כך שלא ייווצרו גושים.
4
4. תוך כדי ערבוב, מוסיפים את שארית המים ואת מיץ הלימון. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהרוטב מסמיך מעט.
5
5. מכניסים לסיר את כדורי הבשר, בשכבה אחת. מגבירים שוב את האש ומביאים לרתיחה.
6
6. מכסים חלקית את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים כ-20 דקות, או עד שכדורי הבשר מבושלים. מפזרים מעל את כף השמיר הנותרת. מגישים חם.