1
1. קולפים את הירקות ופורסים לפרוסות. מחממים בסיר גדול את השמן ומאדים את הירקות עד לריכוך.
2
2. מחממים מעט שמן במחבת רחבה ומשחימים את פרוסות הבשר משני הצדדים. מעבירים את הבשר לסיר הירקות. מוסיפים את העגבניות הכתושות, רסק העגבניות, היין, עלה הדפנה, השום והתבלינים.
3
3. מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה, בסיר מכוסה כשעה וחצי, או עד אשר הבשר התרכך. מערבבים מדי פעם, מדללים את הרוטב במעט מים, אם יש צורך.
4
4. סמוך לשעת ההגשה מפזרים פטרוזיליה קצוצה ורצועות של קליפות לימון.
5
5. מגישים עם אורז או פסטה.