1
1. מערבבים את כל החומרים יחדיו ומברידים את הבשר היטב. מניחים במקרר לשעתיים
2
2 מכינים את הגרמולד: מערבבים את כל החומרים כשעה לפני האוכל ובמידה והתערובת חמוצה מידי ניתן להוסיף מעט סוכר.
3
3. מכניסים את הנתח על רשת עם תבנית מתחת, לתנור המחומם ל- 230 מעלות לחמש עשרה דקות. מורידים את החום ל-180 מעלות וממשיכים לצלות כ-25 דקות לרמת מדיום.
4
4 . מוציאים מהתנור, מניחים על השולחן להתקררות קלה של כ-10 דקות. פורשים את הבשר . מקשטים כל פרוסה בגמולד ומגישים.