דרגת קושי
3 / 5

מצרכים

חומרים ל-8 סועדים:
מרכיבים:
2 קילו נתח של ורד הצלע (אנטריקוט) עם רמת שומן בינונית
חצי כוס דבש
2 כפות מחית קארי או מחית טנדורי (ניתן לקנות בצנצנת)
1/3 כוס שמן זית
1 כפית פלפל שחור טרי
לגרמולד:
גרידה צבעונית מלימון אחד
מיץ מאותו לימון
שתי כפות שמן זית
מספר טיפות שמן שומשום
צרור פטרוזיליה קצוצה דק
חצי כוס גרגירי רימון

אופן ההכנה

1
1. מערבבים את כל החומרים יחדיו ומברידים את הבשר היטב. מניחים במקרר לשעתיים
2
2 מכינים את הגרמולד: מערבבים את כל החומרים כשעה לפני האוכל ובמידה והתערובת חמוצה מידי ניתן להוסיף מעט סוכר.
3
3. מכניסים את הנתח על רשת עם תבנית מתחת, לתנור המחומם ל- 230 מעלות לחמש עשרה דקות. מורידים את החום ל-180 מעלות וממשיכים לצלות כ-25 דקות לרמת מדיום.
4
4 . מוציאים מהתנור, מניחים על השולחן להתקררות קלה של כ-10 דקות. פורשים את הבשר . מקשטים כל פרוסה בגמולד ומגישים.
המתכון נכתב ב-05/11/2006