1
1. במעבד מזון מעבדים את גבינת הפטה והחמאה. מוסיפים את הפלפל, עלי המרווה, ועלי הטימין במהלך העיבוד.
2
2. מרפדים את תבנית האינגליש קייק באגוזים קצוצים. מעבירים את תערובת הגבינה לתבנית מהדקים ומיישרים. שוטחים מלמעלה את עלי התרד.
3
3. מכניסים לצינון במקרר למשך שעתיים וחצי כאשר התבנית מכוסה.
4
4. לפני ההגשה מוציאים את הטרין מן התבנית ומניחים על גבי צלחת הגשה.
5
ניתן להוסיף עלי תרד טריים חלוטים ושטופים בצידי הטרין לקישוט ולצקת מעל מעט שמן זית.