1
1. חותכים את הסלק והלפת לפרוסות דקות.
2
2. מרתיחים מים בסיר ומבשלים את הלפת עד שמתרככת. מוציאים מהמים ורק אז מבשלים את הסלק (זאת כדי שהלפת לא תיצבע מהסלק).
3
3. מניחים על צלחת פרוסה אחת של לפת וסלק, בעזרת כפית שמים את המילוי וסוגרים עם פרוסה של לפת או סלק. מהדקים את הקצוות בעדינות לסגירת ה"רביולי".
4
(ניתן לקשט את הלפת עם חתיכה קטנה של סלק מעל והפוך).
5
4. מבשלים את הרוטב על אש נמוכה כדי שהחומרים יתאחדו, מזליפים מעל הפרוסות.