דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
40 דקות
זמן עבודה
40 דקות

מצרכים

לפת גדולה
סלק גדול
למילוי:
גבינת עזים רכה
טימין טרי
שום
אגוזי מלך
לרוטב:
½ כוס יין אדום- ססלוב אביב מרלו
½ כוס ציר ירקות
1 כפית חרדל דיז'ון
2 כפות חמאה
טימין טרי

אופן ההכנה

1
1. חותכים את הסלק והלפת לפרוסות דקות.
2
2. מרתיחים מים בסיר ומבשלים את הלפת עד שמתרככת. מוציאים מהמים ורק אז מבשלים את הסלק (זאת כדי שהלפת לא תיצבע מהסלק).
3
3. מניחים על צלחת פרוסה אחת של לפת וסלק, בעזרת כפית שמים את המילוי וסוגרים עם פרוסה של לפת או סלק. מהדקים את הקצוות בעדינות לסגירת ה"רביולי".
4
(ניתן לקשט את הלפת עם חתיכה קטנה של סלק מעל והפוך).
5
4. מבשלים את הרוטב על אש נמוכה כדי שהחומרים יתאחדו, מזליפים מעל הפרוסות.
המתכון נכתב ב-07/11/2006