דרגת קושי
3 / 5

מצרכים

750 גרם בשר טלה, חתוך לקוביות (שוק או כתף)
400 גרם עגבניות משומרות, קצוצות יחד עם נוזלי השימור
1 בצל גדול, קצוץ דק
2 שיני שום, כתושות
3-4 כפות שמן
1 כף כוסברה טחונה, יבשה
1 כפית אבקת חרדל
1 כפית הל (קרדמון) טחון
1 כפית אגוז מוסקט טחון
1 כפית אבקת צ'ילי
1-2 כפיות מלח

אופן ההכנה

1
1. מכניסים את הבשר לקדרה חסינת חום. את כל שאר המצרכים מכניסים לקערה, מערבבים היטב, ויוצקים את התערובת על הבשר. מכסים ואופים כ-שעה ורבע, ומערבבים פעם אחת בזמן האפייה.
2
2. מסירים את עודפי השומן ומגישים מיד, בתוספת אורז או פסטה.
המתכון נכתב ב-10/11/2006