דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

1 כרוב לבן בגודל בינוני.
1 בצל בינוני
1 חבילת אטריות רחבות או פסטה פרפא רחבה.
1.5 כפית מלח
3 ליטר מים
חצי כפית פלפל שחור טחון טרי
5 כפות שמן זית או שמן סויה

אופן ההכנה

1
מרתיחים את המים עם כפית מלח ומבשלים את הפסטה כ- 7 דקות. מסננים.
2
בינתיים, מטגנים בצל קצוץ בינוני, עד שמשחים מעט, מוסיפים את הכרוב שקוצץ לרצועות דקות, אפשר גם במעבד מזון.
3
מוסיפים את המלח, את הפלפל שחור, ומאדים את הכרוב כ- 15 דקות על אש בינונית.
4
מורידים מהאש ומוסיפים את האטריות המסוננות ומערבבים היטב, זהו.
5
מגישים חם.
המתכון נכתב ב-10/12/2006