דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
40 דקות
זמן עבודה
40 דקות

מצרכים

מצרכים ל-8 מנות :
0.5 ק"ג תפוחי אדמה
2 כוסות קמח
100 גרם מרגרינה
0.25 כוס
מים
2 ביצים
1 בצל קצוץ
1 מיכל יוגרט טבעי
מלח
פלפל גרוס
פפריקה
מתוקה
אגוז מוסקט
1 כף חמאה

אופן ההכנה

1
1. קולפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות ומבשלים. מועכים למחית
2
חלקה.
3
2. מכינים את הבצק:
4
מערבבים קמח, מרגרינה ומים. משמנים תבנית ,
5
מרדדים את הבצק ומרפדים בו את תחתית התבנית.
6
3. אופים בחום של 180 מעלות
7
במשך 10-15 דקות עד שהבצק יזהיב.
8
4. במחבת עם שמן מטגנים בצל ומוסיפים למחית
9
תפוחי האדמה. מוסיפים חמאה, ביצים ותבלינים.
10
5. שוטחים את התערובת על הבצק
11
האפוי ויוצקים על הכל את היוגורט.
12
6. אופים בחום של 180 מעלות כ-20
13
דקות.
המתכון נכתב ב-27/12/2006