דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
45 דקות
זמן עבודה
45 דקות

מצרכים

מתכון ל-6 מנות :
3/4 כוס פלפל ירוק
0.25 כוס בצל קצוץ
2 שיני שום כתושות
1 כף
שמן
450 גרם שעועית שחורה
450 גרם שעועית פינטו
180 גרם מרק ירקות
1/4
כוס פטרוזיליה
1 כפית אבקת צ'ילי
1 כפית כמון
0.5 כוס קמח תירס
0.5 כוס
קמח
1 כפית אבקת סודה
0.25 כפית מלח
1 ביצה
0.5 כוס ריבת חלב
120
גרם פלפל צ'ילי
2 כפות שמן
0.5 כוס גבינת צ'דר

אופן ההכנה

1
1. במחבת עם שמן מבשלים פלפל, בצל ושום. מוסיפים את שני סוגי
2
השעועית, מרק ירקות, פטרוזיליה, צ'ילי וכמון ומבשלים עד שהשעועית רכה.
3
2.
4
יוצקים את התערובת לתבנית משומנת.
5
3. בקערה, מערבבים קמח תירס, קמח, סודה
6
ומלח.
7
4. בקערה נוספת מערבבים ביצה, ריבת חלב, פלפלי צ'ילי ושתי כפות
8
שמן.
9
מאחדים את שתי התערובות ומוסיפים גבינה.
10
5. מורחים את תערובת קמח
11
התירס בצורה אחידה על תערובת השעועית.
12
אופים בחום של 200 מעלות למשך 20
13
דקות.
המתכון נכתב ב-27/12/2006