דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
50 דקות
זמן עבודה
50 דקות

מצרכים

מצרכים ל-4 מנות :
0.25 כוס בצל קצוץ
1 שן שום כתושה
1 כף שמן
450 גרם עגבניות
משומרות
1 כפית אורגנו
240 גרם טופו
2 כוסות אורז חום מבושל
300 גרם
תרד טרי קצוץ
0.5 כוס גבינה שוויצרית מגוררת
0.5 כפית מלח
0.25 כפית פלפל
שחור
1 כפית שומשום

אופן ההכנה

1
1. במחבת עם שמן מבשלים בצל ושום עד שהבצל מזהיב. מוסיפים עגבניות
2
ואורגנו ומביאים לרתיחה. מקטינים את האש ומבשלים 3 דקות.
3
2. במעבד מזון,
4
מרסקים את הטופועד לקבלת ממרח. מוסיפים לתערובת העגבניות.
5
3. מוסיפים אורז,
6
תרד וחצי מכמות הגבינה ומתבלים.
7
4. יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ואופים
8
בחום של 180 מעלות במשך 30 עד 40 דקות.
9
מפזרים את שארית הגבינה ואת
10
השומשום.
המתכון נכתב ב-27/12/2006