דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

מצרכים ל-4 מנות :
5 תפוחי אדמה מבושלים
5 ביצים
400 גרם גבינת פטה מפוררת
1/2
ק"ג תרד טרי
30 גרם חמאה
0.5 כוס פירורי לחם
פלפל שחור גרוס
50 גרם
חמאה חתוכה לקוביות

אופן ההכנה

1
1. מועכים תפו"א ומוסיפים 2 ביצים, שליש מהגבינה ופלפל.
2
2.
3
משטחים בתבנית משומנת.
4
3. במחבת גדול, מאדים תרד בחמאה עד שהוא נובל.
5
4. מסירים מהאש ומוסיפים פירורי לחם, את שאר הביצים, גבינה ופלפל.
6
5. יוצקים על התפו"א ומפזרים מעל קוביות חמאה.
7
6. אופים בחום של
8
170 מעלות במשך 30 דקות.
המתכון נכתב ב-27/12/2006