בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
מאפה תרד ותפוח אדמה
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות
מצרכים
מצרכים ל-4 מנות :
5
תפוחי אדמה מבושלים
5
ביצים
400
גרם גבינת פטה מפוררת
1/2
ק"ג תרד טרי
30
גרם חמאה
0.5
כוס פירורי לחם
פלפל שחור גרוס
50
גרם
חמאה חתוכה לקוביות
אופן ההכנה
1
1. מועכים תפו"א ומוסיפים 2 ביצים, שליש מהגבינה ופלפל.
2
2.
3
משטחים בתבנית משומנת.
4
3. במחבת גדול, מאדים תרד בחמאה עד שהוא נובל.
5
4. מסירים מהאש ומוסיפים פירורי לחם, את שאר הביצים, גבינה ופלפל.
6
5. יוצקים על התפו"א ומפזרים מעל קוביות חמאה.
7
6. אופים בחום של
8
170 מעלות במשך 30 דקות.
המתכון נכתב ב-27/12/2006
תגיות:
פשטידות, פאי וקישים (סוג מנה)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך