8 תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם
4 ביצים קשות, חתוכות לקוביות
2 כוסות אפונה וגזר מקופסאת שימורים
0.5 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
1
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות).
2
קולפים את תפוחי האדמה ומגררים בפומפיה דקה.
3
מניחים בקערה, ומוסיפים ביצים קשות, אפונה וגזר, פטרוזיליה ובצל הירוק.
4
מתבלים במלח, פלפל וכורכום ומוסיפים את הביצים. מערבבים.
5
משטחים את הבלילה לתבנית משומנת בקוטר 24 ס"מ
6
מחממים את השמן הנותר, יוצקים על הבלילה ואופים כ-40 דקות, או עד שהמאפה משחים.