בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
פשטידת פטריות דיאטטית
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
שעה
זמן עבודה
שעה
מצרכים
מצרכים ל-4 מנות :
2
חבילות פטריות שמפניון
1
חבילה גבינה לבנה 5%
1
חבילה קוטג
כחושה
0.5
חבילה גבינה בולגרית, 5%
1 כף
אבקת מרק פטריות
2
יחידות
בצל
3
יחידות ביצה
לפי הטעם מלח
לפי הטעם פלפל שחור
1 כף
פירורי
לחם
אופן ההכנה
1
1.מטגנים את הבצל במעט שמן עד שיזהיב.
2
2.מוסיפים את הפטריות מלח
3
ופלפל.
4
3.לאחר התקררות, מוסיפים את שאר החומרים ומתבלנים.
5
4.בתבנית מלבנית ,
6
מפזרים פרורי לחם ושופכים את העיסה. 5.מחממים את התנור ל-180 מעלות , ואופים בין 45
7
דקות לשעה.
המתכון נכתב ב-27/12/2006
תגיות:
פשטידות, פאי וקישים (סוג מנה)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך