1
1. קוצצים בצל ומטגנים במחבת גדולה.אחרי שהבצל מזהיב מוסיפים את השום
2
ונותנים להם להיטגן כ-4 דקות יחד ואח"כ מניחים בכלי נפרד.
4
לחתיכות קטנות יותר ומגרדים בפומפיה את הגזר והקישואים ומטגנים יחד .
6
את כל התבלינים למחבת (הפטרוזיליה, כמון, אגוז מוסקט, אבקות מרק, מלח, פלפל שחור,
7
פפריקה , כוסברא),מחזירים את הבצל למחבת ומבשלים הכל יחד 7 דקות נוספות על אש גדולה
9
4. מחלקים את כמות הבצק ל-2 . מרדדים חלק אחד ומניחים על
10
תבנית אפיה כך שגם הדפנות מכוסות בבצק ומכניסים לתנור . אופים עד כדי הזהבה ואז
11
מוציאים את התבנית לקירור.
12
5. לאחר הקירור (לא מוחלט) ,שופכים את התערובת על
13
הבצק.(לא לדאוג גם אם יש עדיין כמות של נוזלים שהופרשו מהקישואים ומהבשר הם
15
6. מכסים עם שארית הבצק, מושחים בביצה וזורים
17
אופים עד שהחלק העליון של הפאי נאפה לגמרי.