בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
פריקסה
דרגת קושי
2 / 5
מצרכים
0.5
3 כוסות קמח
2. כפות
שמן
2. כפות
שמרים יבשים גדושות
1.5
1 כוסות מים פושרים
0.5 כף
מלח
אופן ההכנה
1
לערבב הכל לבצק אחיד אם צריך להוסיף קמח.
2
לתת שעה תפיחה
3
לעשות לחמניות ולהניח עוד שעה תפיחה
4
לטגן בשמן עמוק עד להזהבה
5
אפשר למלות בסלט טונה, ביצים קשות, סלט מיונז ומה שבא
המתכון נכתב ב-06/02/2007
תגיות:
מאפים (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך