בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
עוגיות פריכות
דרגת קושי
2 / 5
מצרכים
4
כוסות קמח
1
מרגרינה
1
כוס שמן
6
סוכר וניל
4 כפות
סוכר
אבקת סוכר
אופן ההכנה
1
1. מחממים תנור לחום 180 צליוס
2
שמים את כל חומרי הבצק ולשים לבצק אחיד.
3
2. מחלקים לכדורים שווים ומגלגלים כל חלק לכדור בין כפות הידיים.
4
3. משטחים מעט את הכדורים ומסדרים אותם בתבנית.
5
4. אופים כ - 25 דקות ומוסיפים אבקת סוכר.
המתכון נכתב ב-14/02/2007
תגיות:
מאפים (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך