1
1. מערבבים יחד את כל חומרי הבצק ולשים לבצק אחיד חלק וגמיש.
2
מתפיחים עד שהבצק יכפיל את נפחו.
3
2. מחממים תנור לחום 180 צליוס.
5
שמים את הפרג, המים, המרגרינה והסוכר בסיר,
6
מביאים לרתיחה ומבשלים כ - 5 דקות על אש קטנה תוך בחישה.
7
מוסיפים את הצימוקים ובוחשים מצננים מעט
8
4. מרדדים את הבצק לעלה בעובי חצי ס"מ וקורצים ממנו עיגולים בכוס.
9
מניחים במרכז כל עיגול כפית ממלית הפרג,
10
סוגרים את שולי העיגול לצורת אוזן המן, ומניחים בתבנית.
11
5. מברשים את אוזן ההמן בביצה ואופים כחצי שעה עד שיזהיב