למתחילים הכנת הלחוח יהיה מאוד קשה לי בכל אופן היה, אבל עם קצת אימון אפילו לי אמרו שזה יוצא לי יותר טוב מהתימנים (לא הוכח מדעית)
מצרכים
אופן ההכנה
1
בקערה שמים את הקמח, המלח והשמרים יבשים ומערבבים.
2
מוסיפים 6 כוסות מים ומערבלים היטב שלא יהיו גושים.
3
בקערה נפרדת שמים 2 כוסות מים רותחים ו- 1 כוס קמח ומקציפים שיהיה כמו דייסה.
4
שופכים לקערה של הבצק וממשיכים להקציף היטב
5
מתפיחים עד שרואים שיש לבצק בועות ( בערך 10 דקות).
6
אם יש הרבה מאוד בועות אפשר להוסיף קצת מים ולערבב.
7
לוקחים נייר סופג ומורחים את המחבת בשמן שמים מצקת וחצי של בצק במחבת ומטגנים על אש גבוהה.
8
כשניהיה חורים בכל הבצק נותנים עוד כמה דקות ומוציאים מהאש
9
כל פעם לפני ששמים בצק במחבת צריך לשטוף את התחתית של המחבת
המתכון נכתב ב-20/11/2024
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה