דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

½ ק"ג כבדי עוף טריים מאוד
1 בצל קטן קצוץ דק
2 מקלות סלרי קצוצים דק
1 גזר קצוץ דק
2 פילטים של אנשובי שטופים (מעניקים מליחות, טעמו של האנשובי אינו מורגש)
כפית צלפים שטופים
3-4 עלי מרווה
3-4 גרגרי ערער
שמן זית

אופן ההכנה

1
מאדים בשמן זית את הבצל, הגזר והסלרי עד לשקיפות.
2
מוסיפים בהדרגה (על מנת לא להוריד את טמפרטורת המחבת) את הכבדים, המרווה, גרגרי הערער עד להשחמת הכבדים.
3
שמים במעבד מזון את הכבדים, האנשובי והצלפים, ומעבדים לממרח חלק.
4
מגישים חם עם פוקצ'ה או טוסטים בצד
המתכון נכתב ב-25/03/2007