לביבות תפוחים, גזר וקינמון מציעות שילוב טעמים מתוק ומלוח עם מרקם פריך ונפלא. תפוחים מגורדים, גזר, אגוזים, קינמון וסוכר מתערבבים עם ביצה וקמח, ונטגנים עד להשגת צבע זהוב ומרקם רך. מושלמות לחג החנוכה או כקינוח מרהיב בכל זמן.
לביבות תפוחים גזר וקינמון, מממ...
מצרכים
2 תפוחים ירוקים מסוג גרנד
אופן ההכנה
1
מקלפים את התפוחים והגזר ומגררים על גבי פומפייה דקה.
2
מוסיפים את שאר המרכיבים ובוחשים לתערובת אחידה.
3
מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים לביבות בגודל כף אחת מתוך הבלילה.
4
הופכים בזהירות ומזהיבים גם את הצד השני.
5
מספיגים על גבי נייר סופג ומגישים עם אבקת סוכר לצד קרם פרש או קצפת.
6
לגיוון; לביבות תפוחים וחמוציות:מוותרים על הגזרים ובמקומם מוסיפים עוד 2 תפוחים.מוסיפים חופן של חמוציות מיובשות ומטגנים כמו במתכון הקודם.
7
להגשה: זורים סוכר לבן בנדיבות.
המתכון נכתב ב-01/11/2024
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה