דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
15 דקות
זמן עבודה
15 דקות

מצרכים

250 גרם פסטה סלילים
קופסת שימורים קטנה (410 גרם) שעועית שחורה
קופסת שימורים קטנה (410 גרם) שעועית אדומה
חצי כוס עירית קצוצה (אפשר להמיר בפטרוזיליה)
3 כפות שמן זית
6 כפות מיץ לימון
6 כפות שום כתוש
כפית מלח
כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

1
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומעבירים לקערה גדולה
2
2. מסננים את שני סוגי השעועית, שוטפים היטב ומעבירים לקערה
3
3. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים
4
4. מגישים קר או בטמפרטורת החדר
המתכון נכתב ב-19/04/2007