דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
שעה וחצי
זמן עבודה
שעה וחצי

מצרכים

1 שקית פסטה צינורות
1 קופסת רסק עגניות
בצל בינוני
שן שום
פטריות שמפניון סלסלה
זיתים שחורים פרוסים
200 גר' גבינה מגוררת ( לפי הטעם: מעושנת, שום שמיר, צהובה)
100 גר' גבינה בולגרית חתוכה לקוביות
תבלינים: מלח, פלפל, אורגנו, פפריקה מתוקה / חריפה

אופן ההכנה

1
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן.
2
2. מחממים תנור ל-200 מעלות.
3
3. מטגנים במחבת לפי הסדר: בצל עד שמזהיב, שום, פטריות, זיתים שחורים, אורגנו מלח ופלפל שחור.
4
4. מוסיפים לפסטה את התערובת המטוגנת, הרסק, הגבינות ( משאירים מעט לפיזור מעל הפשטידה) ומעט תיבול לפי הטעם. מערבבים היטב.
5
5. מניחים את התערובת בתבנית משומנת (ניתן לפזר מעט פרורי לחם על התבנית לפני הכנסת המילוי). מכניסים לתנור ל-40 דק'.
6
מיד עם ההוצאה מהתנור מפזרים את שאר הגבינה המגוררת.
7
ניתן להמיר את הגבינות בנקניקים פרוסים.
המתכון נכתב ב-19/04/2007