1
מכינים סירופ סוכר: שמים בסיר גדול מים וסוכר ומחממים עד שהסוכר נמס. מסירים מהאש ומקררים.
2
מערבבים יחד את הסירופ עם כל שאר החומרים בקערה ענקית או בדלי נקי. סוגרים ומניחים "לעמוד" לפחות שבועיים.
3
מעבירים את הכל לסינון בבד נקי (חיתול, ציפית, סדין וכו') מעל קערה ענקית או דלי נקי. מה שיוצא זה הפינה קולדה. הנוזל יוצא חצי שקוף, לא לבן כמו הקנוי. מעבירים לבקבוקים נקיים וסוגרים.
4
את מה שנשאר בבד מנצלים למילוי עוגות (למשל עוגת פירורים, עוגות שמרים או אחרות).