דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
45 דקות
זמן עבודה
45 דקות

מצרכים

1.5 1 כוסות בטטה חתוכה לקוביות
1 כוס דלעת חתוכה לקוביות
מים כדי כיסוי הבטטה והדלעת בסיר
2 כפות חמאה
1 כף קמח
2 כפיות מלח
0.25 כפית שורש ג`ינג`ר טרי מגורר
1/8 כפית קינמון
1/8 כפית אגוז מוסקט טחון
1 כף טימין
1 כף סוכר חום
1.5 1 כוסות מרק עוף, אפשר מאבקה אבל רק של ``קנור``, או מים
1 כוס חלב

אופן ההכנה

1
1. מבשלים את הבטטה והדלעת בסיר עם מי הבישול במשך 20-30 דקות. מסננים.
2
2. במעבד מזון טוחנים יחד את הירקות המבושלים, החמאה, הקמח, התבלינים, הסוכר ומרק העוף או המים. מעבדים למחית חלקה.
3
3. מעבירים את התערובת לסיר. מוסיפים את החלב, ומביאים לרתיחה על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד. מנמיכים את הלהבה למינימום ומבשלים עוד 5 דקות. מגישים מיד.
המתכון נכתב ב-06/01/2006