1
. שוטפים ומייבשים את השוקיים. מערבבים את כל מצרכי התחמיץ ושורים בהם את השוקיים למשך לילה.
2
2. מחממים את התנור לחום בינוני גבוה (200 מעלות צלזיוס) ומשמנים תבנית אפייה במרגרינה.
3
3. מוציאם את השוקיים מהתחמיץ ואופים 15 דקות. הופכים את השוקיים ואופים עוד 15 דקות.
4
4. יוצקים את התחמיץ לתבנית ומוסיפים חצי כוס מים. מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום, מנמיכים את חום התנור לבינוני (150 מעלות) ואופים שעה אחת. מגישים חם.
5
הערות: אפשר להוסיף לתחמיץ 2 כפות רוטב סויה (רצוי "טמרי"). לפני כיסוי התבנית, אפשר לשים בה תפוחי אדמה קטנים, חצויים שייאפו עם השוקיים.