דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
שעה
זמן עבודה
שעה

מצרכים

למילוי:
1 בצל בינוני
100 גר' תרד
2 כפות דבש
2 כפות פיסטוקים קלויים וקלופים
כפית גדושה קוקוס
350 גר' כבד אווז, פרוס ל-4 פרוסות נאות
4 ריבועים כפולים של עלי פילו בגודל 15X15

אופן ההכנה

1
1. מטגנים את הבצל במעט שמן. מוסיפים את התרד, הפיסטוקים, הקוקוס והדבש.
2
2. מתבלים במלח ופלפל, מבשלים עוד כדקה, מקררים וטוחנים למחית אחידה אך לא חלקה (עם פצפוצים).
3
3. על ריבוע של פילו שמים כף מהמלית, נתח כבד אווז, מלח ופלפל, מקפלים לצורת קוביה והופכים.
4
4. אופים בתנור בחום גבוה עד שהמנה משחימה יפה.
המתכון נכתב ב-08/05/2007