1
1. שוטפים את הדג וחותכים למנות. מנטפים עליו מיץ לימון, בוזקים מעט מלח ומשאירים כשעה.
2
2. בקערה קטנה מערבבים היטב את הפלפל האדום, השמן והכורכום. טובלים את נתחי הדג בתערובת.
3
3. בתחתית סיר רחב שמים את שיני השום השלמות ואת הפלפלים, ומסדרים עליהם בנוחות את נתחי הדג.
4
4. מפזרים על נתחי הדג את הפטרוסלינון והכוסברה הקצוצים, ומוסיפים את המים.
5
5. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים, מכוסה, כשעה.
6
6. מסירים את המכסה ומבשלים 30 דקות נוספות.