דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
20 דקות
זמן עבודה
20 דקות

מצרכים

3 כפות  יין לבן יבש
500 גרם  פטוצ`יני
1 כוס  פטרוזיליה טריה קצוצה
0.25 כפית  פלפל שחור גרוס טרי
3  שיני שום כתושות
3 פרוסות עבות  של לחם לבן ללא קרום
1 כף  שמן
0.5 כוס  שמן זית

אופן ההכנה

1
1. מרטיבים את הלחם ביין, משהים כ-10 דקות וחותכים לחתיכות.
2
2. מערבבים את הפטרוזיליה עם שום, פלפל שחור ושמן זית. מוסיפים את הלחם בהדרגה, ובוחשים היטב לקבלת תערובת חלקה. שמים בצד.
3
3. מוסיפים את הפסטה לסיר גדול עם מים רותחים וכף שמן ומבשלים לפי הוראות היצרן עד שהפסטה "אל דנטה". מסננים, שוטפים במים חמים, מסננים שוב. מעבירים את הפסטה לקערת הגשה מחוממת, מוסיפים את הרוטב ומערבבים.
המתכון נכתב ב-06/01/2006