1
מחממים את שמן הזית בסיר
2
חותכים 2 בצלים לרצועות ומטגנים
3
מוסיפים כפית זנגויל טחון וכפית שום ומערבבים יחד כדקה
4
שמים מעל את ירכי העוף ומטגנים 5 דקות מכל צד
5
בינתיים מכינים את הרוטב:
6
מערבבים היטב בקערה את הדבש, טריאקי, יין אדום, חומץ, מלח ופלפל
7
אחרי שטיגנו את העוף 5 דקות מכל צד אפשר לשפוך את הרוטב על העוף
8
מחכים לרתיחה ומעבירים לאש קטנה ל- 45 דקות בדיוק!
9
כל רבע שעה יש להפוך את העוף .
10
מומלץ להגיש עם אורז לבן ומעליו את הרוטב של העוף ממש מעדן!!!