דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
20 דקות
זמן עבודה
20 דקות

מצרכים

400 גרם טונה משומרת במים או בשמן (2 קופסאות קטנות)
3 ביצים קשות קלופות
חצי גמבה אדומה טרייה
1 מלפפון חמוץ גדול
1 בצל ירוק או חצי בצל יבש קטן, קצוץ דק
3 כפות מיונס 5% או מיונז - אסם
2 כפות מיץ לימון טרי
1 כף פטרוסלינון טרי קצוץ
חצי כפית אורגנו מיובש
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה

1
1. מנקזים היטב את הטונה ומפוררים אותה במזלג.
2
2. מגררים את הביצים הקשות במגררת דקה.
3
3. קוצצים את הגמבה והמלפפון החמוץ לחתיכות קטנות.
4
4. שמים בקערה את הטונה, הביצים, הגמבה, המלפפון החמוץ והבצל הקצוץ ומערבבים.
5
מוסיפים את המיונז ומיץ הלימון ומתבלים בפטרוסלינון הקצוץ, באורגנו, במלח ובפלפל שחור. מערבבים ומגישים.
המתכון נכתב ב-09/05/2007