1
1. ממיסים את החמאה. מוסיפים את פרורי הפתיבר מהדקים 2/3 מהתערובת לתחתית תבנית משומנת. משאירים בצד את שאר הפרורים לקישוט.
2
2. מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה.
3
3. מערבלים את החלב,סוכר והגבינה במהירות נמוכה כ- 2 דקות. מוסיפים את הפודינג ומערבבים עד לתערובת חלקה במהירות גבוהה, תוך הוספת קליפת הלימון.
4
4. ממיסים את הג'לטין במים רותחים ומצננים.
5
5. מוסיפים את הג'לטין לתערובת הגבינה ומערבבים היטב.
6
6. יוצקים את תערובת הגבינה על הקצפת ומערבבים בזהירות.
7
7. יוצקים את התערובת על בסיס העוגה ומשטחים. מפזרים את הפרורים שנשארו מעל העוגה.
8
8. מצננים במקרר למספר שעות.