דרגת קושי
3 / 5

מצרכים

ל-5 מנות:
0.5 כוס שמן
5 כרעיים מעוף טרי עם העור
5 בצלים גדולים קצוצים דק
200 גרם משמשים מיובשים
200 גרם שזיפים מיובשים
100 גרם צימוקים בהירים
מלח, פלפל שחור גרוס
0.5 כפית קינמון
1 כף דבש
1.5 1 כוסות יין לבן יבש
2 כפות מרק תיבול עוף אסם

אופן ההכנה

1
1. מחממים בסיר כבד שמן, מטגנים את הכרעיים משני הצדדים עד שיזהיבו. מוציאים ומניחים בצד. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שיזהיב, מערבבים מדי פעם.
2
2. מחזירים את העוף לסיר מוסיפים את הפירות המיובשים מתבלים במלח, פלפל, מרק תיבול, קינמון ודבש.
3
3. מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה נמוכה ביותר עד שהעוף רך והרוטב סמיך מגישים חם עם פתיתים אפויים או קוסקוס אסם
המתכון נכתב ב-09/05/2007