דרגת קושי
1 / 5

מצרכים

1 חבילה אינטסטנט פודינג וניל אסם
200 גרם ביסקוויט בטעם קינמון או ביסקוויט בטעם קפוצ'ינו אסם
2 כוסות שמנת מתוקה
לעיטור :
מעט פירות

אופן ההכנה

1
1. מקציפים את השמנת ואינסטנט הפודינג יחדיו.
2
2. שוברים את העוגיות ומערבבים אצ שברי העוגיות עם הקצפת בפעולת עטיפה
3
3. מניחים בתבנית מוארכת (אינגליש קייק) מרופדת בניילון ניצמד ומקפיאים למשך כ 24 שעות. לפני ההגשה הופכים, מורידים את הניילון, פורסים ומניחים בצלחת הגשה. מעטרים בפירות ומגישים.
המתכון נכתב ב-09/05/2007