בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
מקפא וניל ועוגיות
דרגת קושי
1 / 5
מצרכים
1
חבילה אינטסטנט פודינג וניל אסם
200
גרם ביסקוויט בטעם קינמון או ביסקוויט בטעם קפוצ'ינו אסם
2
כוסות שמנת מתוקה
לעיטור :
מעט פירות
אופן ההכנה
1
1. מקציפים את השמנת ואינסטנט הפודינג יחדיו.
2
2. שוברים את העוגיות ומערבבים אצ שברי העוגיות עם הקצפת בפעולת עטיפה
3
3. מניחים בתבנית מוארכת (אינגליש קייק) מרופדת בניילון ניצמד ומקפיאים למשך כ 24 שעות. לפני ההגשה הופכים, מורידים את הניילון, פורסים ומניחים בצלחת הגשה. מעטרים בפירות ומגישים.
המתכון נכתב ב-09/05/2007
תגיות:
קינוחים (סוג מנה)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך