בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
אוסובוקו בבירה
דרגת קושי
3 / 5
מצרכים
2-3 חלקי אוסובוקו
נתח נוסף ללא עצמות מאותו מקור
200
מ"ל רסק עגבניות
מלח
4-5 עלי דפנה
4-5 פלפל אנגלי (עיגולים)
חצי ליטר בירה
ראש שום חצוי
2
תפוחי אדמה חתוכים לחצאים
2
בטטות חתוכות
3
בצלים חתוכים לשמיניות
3-4 פלפלים חתוכים לטבעות
כפית
של זרדי ציפורן
מעט פפריקה אדומה
מעט פפריקה חריפה
מעט כמון
אופן ההכנה
1
להכניס הכל לסיר לבישול איטי על חום אוטומטי מהבוקר למשל עד הצהריים או מהלילה עד הצהריים על חום נמוך (כ- 100- 150 מעלות) כששעתיים ראשונות החום גבוה (180-200 מעלות).
2
מבטיחה לכם שיהיה טעים טעים טעים...
המתכון נכתב ב-09/05/2007
תגיות:
בשרי (סוג מנה)
,
בשרי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך