דרגת קושי
3 / 5

מצרכים

2-3 חלקי אוסובוקו
נתח נוסף ללא עצמות מאותו מקור
200 מ"ל רסק עגבניות
מלח
4-5 עלי דפנה
4-5 פלפל אנגלי (עיגולים)
חצי ליטר בירה
ראש שום חצוי
2 תפוחי אדמה חתוכים לחצאים
2 בטטות חתוכות
3 בצלים חתוכים לשמיניות
3-4 פלפלים חתוכים לטבעות
כפית של זרדי ציפורן
מעט פפריקה אדומה
מעט פפריקה חריפה
מעט כמון

אופן ההכנה

1
להכניס הכל לסיר לבישול איטי על חום אוטומטי מהבוקר למשל עד הצהריים או מהלילה עד הצהריים על חום נמוך (כ- 100- 150 מעלות) כששעתיים ראשונות החום גבוה (180-200 מעלות).
2
מבטיחה לכם שיהיה טעים טעים טעים...
המתכון נכתב ב-09/05/2007