2
מחממים את השמן בסיר בינוני ולא גבוה. מוסיפים את הבצל, מטגנים מעט, מוסיפים את הבשר והפול ומטגנים כ-7 דקות.
3
מוסיפים כוס מהנוזל (המים או המרק) ומבשלים כ-25 דקות עם מכסה.
4
מוסיפים לסיר את האורז. מוסיפים את יתרת הנוזלים ואת התבלינים ומביאים לרתיחה.
5
מורידים לאש קטנה ומבשלים עוד כ-15 דקות. מצננים מעט ומגישים.
6
ערכים תזונתיים למנה: 376 קלוריות, 14.3 גרם חלבון, 14.3 גרם שומן, 2.7 גרם סיבים 303.5 נתרן, 55 מ"ג סידן.