דרגת קושי
3 / 5

מצרכים

הבצק
1 ק"ג קמח
50 גר' שמרים
3 כוסות מים פושרים
1/2כוס שמן
1 כפית מלח.
המלית
0.25 ק"ג שומן עוף
1 ק"ג בצל
0.5 כוס כוסברה קצוצה
0.5 ק"ג צווארי עוף
11/2 כפיות פלפל שחור
0.5 כפית מלח.

אופן ההכנה

1
מכינים בצק כמו זה שנועד ללחם. מכסים בכיסוי חם, ונותנים לו לתפוח במשך שעה.
2
בינתיים קוצצים את הבצל לפלחים דקים, מוסיפים את השומן וחלקי העוף ומאדים די הרבה זמן עד שהבשר מתפורר בקלות.
3
מסירים את כל הבשר מהעצמות ומכניסים שוב לבצל. מוסיפים כוסברה, פלפל ומלח. לשים את הבצק ומחלקים ל 20 חלקים, צרים כדור ומרדדים לפיתה דקה. מניחים על סדין מקומח ומכסים שוב ל30 דקות נוספות.
4
לוקחים פיתה, מרפדים אותה בשכבה של מלית ומכסים בפיתה שנייה, צובטים סביב סביב על מנת לחבר את שתי הפיתות. אופים בתנור חם 30 דקות
המתכון נכתב ב-21/11/2024