1
מכינים בצק כמו זה שנועד ללחם. מכסים בכיסוי חם, ונותנים לו לתפוח במשך שעה.
2
בינתיים קוצצים את הבצל לפלחים דקים, מוסיפים את השומן וחלקי העוף ומאדים די הרבה זמן עד שהבשר מתפורר בקלות.
3
מסירים את כל הבשר מהעצמות ומכניסים שוב לבצל. מוסיפים כוסברה, פלפל ומלח. לשים את הבצק ומחלקים ל 20 חלקים, צרים כדור ומרדדים לפיתה דקה. מניחים על סדין מקומח ומכסים שוב ל30 דקות נוספות.
4
לוקחים פיתה, מרפדים אותה בשכבה של מלית ומכסים בפיתה שנייה, צובטים סביב סביב על מנת לחבר את שתי הפיתות. אופים בתנור חם 30 דקות