דרגת קושי
3 / 5

מצרכים

1 נתח אנטריקוט 300 גר'
2 כפיות פלפל גרוס
קורט פלפל צ'ילי גרוס
4 כפות דבש דבורים טהור
50 גרם תערובת פירות יער (קפוא)
3 כפות רוטב בקר, מושלם בטעמו
1 כפות טימין טרי קצוץ
2 כפות שמן זית

אופן ההכנה

1
במחבת לחמם את השמן, להוסיף את הפלפל הגרוס והצ'ילי, להוסיף את הדבש ואת הפירות יער, לאדות כ-3 דקות, להוסיף את רוטב הבקר ולהביא לרתיחה, להנמיך את האש ולצמצם עד מידת הסמיכות הרצויה.
2
את נתח האנטריקוט לצלות על המנגל למידת הצלייה הרצויה.
3
בהגשה לסדר את נתח האנטריקוט על צלחת ההגשה, לצקת מעל את הרוטב ולקשט בטימיןבמחבת לחמם את השמן, להוסיף את הפלפל הגרוס והצ'ילי, להוסיף את הדבש ואת הפירות יער, לאדות כ-3 דקות, להוסיף את רוטב הבקר ולהביא לרתיחה, להנמיך את האש ולצמצם עד מידת הסמיכות הרצויה.
4
את נתח האנטריקוט לצלות על המנגל למידת הצלייה הרצויה.
5
בהגשה לסדר את נתח האנטריקוט על צלחת ההגשה, לצקת מעל את הרוטב ולקשט בטימין
המתכון נכתב ב-11/05/2007