1
מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערית.
2
מטגנים את הבטטות בשמן עמוק, מסננים.
3
חותכים את האנטרקוט לרצועות עבות.
4
שמים את השמן במחבת רחבה וכשהוא חם, מכניסים פנימה את הבצלים לטיגון של כשלוש דקות. מוציאים מהמחבת ומוסיפים את הבשר, שום וג'ינג'ר לטיגון של כ-3 דקות, שהבשר יהיה שחום יפה.
5
מחזירים למחבת את הבצלים, מוסיפים את הבטטות, את הרוטב ומערבים. מבשלים על להבה גבוהה, תוך עירבוב עד שהרוטב מסמיך.
6
מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל תלתלי בצל ירוק.