2
מטגנים בצל בשמן. מוסיפים כורכום, גזר, גמבה וסלרי. מערבבים ומוסיפים מים, גרגירי פלפל לבן, פלפל שחור, אבקת מרק עוף ומבשלים עד שהירקות מתרככים.
4
טוחנים את הבשר יחד עם תפו"א, פטרוזיליה ושן שום. מתבלים עם אגוז מוסקט, פלפל שחור ומלח.
5
מוסיפים את כל התבלינים, פירורי הלחם והביצה. מערבבים הכל יחד.
6
ממלאים את התחתיות בבשר. מחממים שמן במחבת נפרד. טובלים את הצד של הבשר בפירורי לחם , מטגנים עד להזהבה ומכניסים לתוך הרוטב לבישול של בין חצי שעה לשעה עד שהרוטב מסמיך והארטישוק מתרכך.