דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

10 ארטישוק
400 גר' פול ירוק טרי(אפשר קפוא)
750 גר' בשר בקר טחון(בצל קצוץ דק,מלח,כורכום,פלפל לבן,ביצה,פטרוזיליה,אגוז מוסקט)
1 בצל גדול
כורכום,מלח,פלפל
מלח, פלפל

אופן ההכנה

1
חותכים ומקלפים את הארטישוק ומשאירים רק את הקעריות למילוי הבשר בתוך קערה עם לימון ומים שלא ישחירו.
2
מכינים את הבשר עם כל התבלינים וממלאים את תחתיות הארטישוק.
3
מטגנים בצל גדול עם שמן בסיר עד השחמה,מוסיפים את הארטישוק ומים עד כיסוי מוסיפים פלפל מלח וכורכום ומבשלים כ-3/4 שעה מסיפים
4
את הפול ומבשלים עוד 20 דקות.
5
אפשר להכין תוספת אורז
6
בתאבון
המתכון נכתב ב-14/05/2007