בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
ארטישוק ממולאים עם בשר בתוספת פול
דרגת קושי
2 / 5
מצרכים
10
ארטישוק
400
גר' פול ירוק טרי(אפשר קפוא)
750
גר' בשר בקר טחון(בצל קצוץ דק,מלח,כורכום,פלפל לבן,ביצה,פטרוזיליה,אגוז מוסקט)
1
בצל גדול
כורכום,מלח,פלפל
מלח, פלפל
אופן ההכנה
1
חותכים ומקלפים את הארטישוק ומשאירים רק את הקעריות למילוי הבשר בתוך קערה עם לימון ומים שלא ישחירו.
2
מכינים את הבשר עם כל התבלינים וממלאים את תחתיות הארטישוק.
3
מטגנים בצל גדול עם שמן בסיר עד השחמה,מוסיפים את הארטישוק ומים עד כיסוי מוסיפים פלפל מלח וכורכום ומבשלים כ-3/4 שעה מסיפים
4
את הפול ומבשלים עוד 20 דקות.
5
אפשר להכין תוספת אורז
6
בתאבון
המתכון נכתב ב-14/05/2007
תגיות:
בשרי (סוג מנה)
,
בשרי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך