500 גרם ספגטי דק (מאיכות טובה)
1 חציל עם קליפה חתוך לעיגולים וכל עיגול חתוך למספר רצועות כמו ציפס עבה
250 גרם חזה עוף חתוך לקוביות של 2 ס"מ על 2 ס"מ (אפשר גם בלי).
3 עלי בזיליקום טרי קצוצים
2 פלפלים ירוקים חריפים מנוקים מגרעינים וחתוכים לקוביות.
1 חבילת פטריות שמפיניון טריות פרוסות.
1
לטגן את רצועות החציל בשמן עד שמזהיב, לספוג עודפי שמן על ניר סופג.
2
לטגן את השום ב 3 כפות שמן זית עד שנהיה שקוף להוסיף את הפלפל הירוק החריף ולטגן דקה, להוסיף את הפטריות הטריות ולטגן על אש גבוה כ 2 דקות, להוסיף את חזה העוף הבזיליקום הפלפל השחור הגרוס והמלח ולטגן עד שהעוף משנה את צבעו (לא להגזים על מנת לא ליבש את העוף).
3
לבשל את הספגטי במי מלח עד שמוכנים ולסנן היטב.
4
בקערה גדולה לשים שכבה ספגטי חצילים מטוגנים ומתערובת שבמחבת, לשים עוד שכבה וכך הלאה.
5
לאכול עם הרבה פרמזן מגורר מעל.