1
לטגן את הבצל במחבת או סיר עם מעט שמן , להוסיף את המים ואת כל התבלינים לערבב ולהוסיף את הבשר לערבב עד ספיגת כל הטעמים אם יבש מידי להוסיף עוד קצת מים ולטגן עד שהבשר משנה את צבעו ומוכן לאכילה .(כ- 10 דק' בערך)
2
ולהוריד מהאש -להשאיר שיצטנן מעט .
3
לחתוך עלה מלבני מחב' בצק עלים ולרדד אותו מעט .
4
בשליש העליון לשים מהמלית לכל האורך לסגור בצדדים ולקפל ממך והלאה .
5
להכין כך את שאר הרולדות .
6
להניח בתבנית עם נייר אפיה עם הסגר כלפי מטה , למרוח בביצה ולזרות מעט שומשום .
7
לסמן חיתוך למנות ולהכניס לתנור בחום 170 מעלות כ- 30 דק' .
8
הערה : במקום רולדות אפשר לחתוך ריבועים למלות ולסגור למשולשים או כל צורה אחרת .