בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
בטטינה מתעלפת על השניצלים
דרגת קושי
2 / 5
מצרכים
זהו מתכון פשוט לשניצלים ביתיים
וכך אמא שלי היתה מקדמת את אחי הגדול
כשהיה חוזר פעם בחודש מהצבא רעב (וגם קצת מסריח)
כל מה שצריך:
10
פרוסות שניצל
פירורי לחם
לבלילה:
3
ביצים
כפית
חוויג' (התימנים שמים חוויג' בהההכל)
כפית
חרדל
מלח ופלפל
אופן ההכנה
1
יש ליצור בלילה מהמצרכים
2
להכניס את השניצלים לבלילה
3
(אמי היתה משרה ללילה והשניצלים היו סופגים טעם, אך אפשר גם לוותר)
4
לעטוף את השניצלים בפירורי הלחם
5
לטגן במחבת חמה עם שמן בחום בינוני.
6
אחח איזה ריחחחחח
המתכון נכתב ב-14/05/2007
תגיות:
בשרי (סוג מנה)
,
בשרי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך