2
ממיסים יחד שוקולד וחמאה. מוסיפים סוכר וביצים ומערבבים היטב. טורפים פנימה קמח וקקאו לקבלת תערובת אחידה. אופים בחום של 180 מעלות למשך 10-12 דקות בלבד עד להתייצבות. מצננים ובינתיים מכינים את תערובת הגבינה.
3
מכינים את תערובת הגבינה:
4
מחממים תנור ל-140 מעלות ושמים בתחתית תבנית עם מים רותחים כדי שהעוגה לא תתייבש
5
באפייה. מערבבים את הגבינות עם שמנת חמוצה, סוכר וביצים. מוסיפים פודינג וניל פצפוצים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
7
מוזגים את תערובת הגבינה בעדינות מעל שכבת הבראוניז. אופים כשעה ורבע, עד ששכבת הגבינה יציבה
8
מקשטים בשוקולד מגורר ומגישים קר.