1
קולפים את הבצל מכניסים לסיר ומרתיחים כרבע שעה.
2
בנתיים לוקחים את הבשר הטחון מגרדים 1 בצל ו-1 תפו"א-קוציצים קוסבור מוסיפים מעט כמון, מעט פלפל לבן, מעט פפריקה אדומה, קורט מלח, ומעט שמן מערבבים היטב היטב עם הבשר הטחון לתערובת אחידה.
3
מוציאים את הבצל מהסיר ופותחים ומפרידים בעדינות את ההעלים וממלאים אותם בבשר הטחון.
4
בנתיים קוצצים בצל ומטגנים אותם מעט לאחר מכן שמים ככוס מים בערך לרתיחה מוסיפים מעט כורכום, קורט מלח, מעט קינמון ולאחר רתיחה ראשונה מנמיכים את האש ומניחים את הבצלים הממולאים בסיר לבישול על אש קטנה כשעה.