2
מקלפים ונועצים סכין -כפס על ללב הבצל, מבשלים במים חמים כ 15 שעה, ומפרידים את שכבות הבצלים.
4
מבשלים אורז עם מעט מלח כמחצית הדרך (האורז נותר מעט קשה בגרעין)
5
מטגנים בצל ושני שיני שום ומוסיפים את הבשר הטחון ומפוררים, ממליחים מעט הרבה פלפל חריף כמון פפריקה.
6
מעבירים את הבשר לקערה יחד עם האורז.
7
קוצצים את הפרטוזליה ומוסיפים מערבבים יחדיו טועמים ומוסיפים תבלינים לפני הצורך.
8
*מתחילים למלות את הבצלים ומניחים בסיר בצורה מסודרת.
9
שופכים את יין האדום *חשוב שיהיה איכותי וטעים * מניחים 2-3 עלי דפנה, פלפל אנגלי
10
ומבשלים כ 40דקות עד שעה תחילה על אש גבוהה עד לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים את הגז.