למנה המוקפצת הזו אין זהות אתנית: קצת סינית, קצת קנדית, קצת ישראלית וקצת תאילנדית היא בעיקר מהירה, טעימה וחסרת יומרות. הכל מתבשל כאן בווק אחד ולכן אין הרבה כלים אבל מה - הרבה טעם, יש ויש.
350 גרם סירלוין (סינטה) פרוס הכי דק שאפשר (אומרים לקצב: "זה לאוכל סיני")
1 בצל גדול קלוף וחתוך לשמיניות
חצי פלפל אדום חריף קצוץ דק
150 גרם אטריות ביצים ("נודלס")
10 שיני שום קלופות וחצויות
1
1. מבשלים את האטריות במים רותחים לפי ההוראות שעל השקית. בשתי דקות הבישול האחרונות מוסיפים את תפרחות הברוקולי. בגמר הבישול מסננים ושומרים בצד.
2
2. מלהיטים ווק על אש גדולה. יוצקים פנימה את השמן ומקפיצים בו את הבצל עד שהוא נעשה שקוף. מוסיפים את הפלפל והשום ומקפיצים עוד חצי דקה.
3
3. מוסיפים את הבשר ומקפיצים עד שהוא עשוי (כשתי דקות).
4
4. מוסיפים את יתר החומרים (כולל האטריות והברוקולי), מביאים לרתיחה ומגישים מיד.