כ-2 ק"ג בשר בקר (רצוי כתף) בחתיכה אחת.
100 גר' תערובת ירקות לתיבול אורז (יבשים, קצוצים דק, לקנות בחנות תבלינים)
4 כפות פפריקה מתוקה או חריפה לפי הטעם (או תערובת של שתיהן)
0.5 ק"ג עוף או הודו טחון (או תערובת של שניהם)
1
לבקש מהקצב שיכין כיס גדול יפה בתוך גוש הבשר.
2
לערבב יחד התבלינים, השמן והירקות היבשים.
4
לערבב העוף הטחון עם התבלינים.
5
ללא את הבשר בתערובת העוף ולהכניס את הגזרים הקלופים לאורך הכיס. לסגור הכיס עם קיסם מתכת או שיפוד.
6
להכניס הבשר לתבנית, לצקת עליו את תערובת השמן ולהפוך בה את הבשר כך שיצופו כל הצדדים.
7
להשרות במקרר, מכוסה, למשך לילה לפחות, כאשר כל כמה שעות הופכים הבשר.
8
להכניס התבנית לתנור, לכסות ברדיד אלומיניום ולאפות בחום 180 מעלות כשלוש שעות, אולם כל שעה להפוך. אחרי שעתיים, להוריד הכיסוי ולאפות 1/2 שעה מכל צד ללא כיסוי, להזהר לא לשרוף!