דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
שעה
זמן עבודה
30 דקות
אוהבים חצילים? המנה הזו במיוחד בשבילכם
כמות: 3 אורחים

מצרכים

1 חציל חתוך לפרוסות בעובי כ-7 מ"מ כל אחת
שמן לטיגון עמוק
פרוסות גבינת פטה כחצי ממספר פרוסות החציל
4 עגבניות טריות (או חצי קופסה עגבניות מרוסקות)
שמן זית
שן שום מרוסקת
מעט מלח
גבינה צהובה מגוררת
עלי בזיליקום טרי

אופן ההכנה

1
מטגנים מעט כל פרוסת חציל משני צידיה. מוציאים מהמחבת ומניחים בתבנית אפייה קטנה
2
מרסקים את העגבניות במעבד מזון ומכינים תערובת מן העגבניות, השום ושמן הזית
3
מניחים על כל פרוסת חציל עלה בזיליקום ועליו פרוסת גבינת פטה
4
שמים מעל כף אחת של עגבניות מרוסקות ופרוסת חציל נוספת
5
שמים מעל כף נוספת של עגבניות מרוסקות ומעט גבינה צהובה מגוררת
6
ממליחים ואופים בתנור בחום של 200 מעלות במשך כרבע שעה.
המתכון נכתב ב-15/01/2018