1
להכין את רוטב העגבניות: לערבב את הרסק עגבניות עם המים ולהוסיף את השום, המלח, הפלפל והאורגנו.
2
להכין את תערובת הקוטג´: לערבב את הקוטג´ עם הביצים ועם הפטרוזיליה. לטבל במעט פלפל ומלח.
3
להרכיב את הלזניה: בתבנית פיירקס, לערוך שכבת אטריות, עליה שליש מכמות הרוטב, על זה פרוסות גבינה צהובה ועל זה חצי מתערובת הקוטג´. לחזור על התהליך שוב.
4
מעל שכבת הקוטג´ השניה לערוך שכבת אטריות אשר הושרו במים חמים כחצי שעה ומעליה רוטב עגבניות.
5
לפזר מעל עלי פטרוזיליה.
6
לחמם תנור ל-175 מעלות ולאפות בין 30 ל-45 דקות.
7
עדיף לקרר במקרר, לחמם שנית ואז לאכול.
8
כך תזכו להנאה מקסימלית.